آشنایی با برج خلیفه، بلندترین برج جهان در دبی
- ندا علیخانی
- 1403/11/4
- 0 دیدگاه
برج خلیفه، نماد باشکوه دبی و بلندترین ساختمان جهان، با معماری خیره ;کننده اش چشم هر بیننده ای را به خود جلب می کند.
برج خلیفه آسمانخراشی ۸۲۸ متری که یکی از شگفتیهای معماری در جهان محسوب میشود و تجربه تفریحاتی مجلل را برای گردشگران به ارمغان میآورد. برج باشکوه خلیفه که آن را برج دبی هم مینامند، نمایشی از تلفیق هنر، مدرنیته و تمدن این شهر است. سازهای که یکی از معروفترین نمادهای شهر دبی بوده و نقش پررنگی در جذب گردشگران و بهبود صنعت گردشگری کشور امارات متحده عربی دارد. برجی که در سال ۲۰۱۰ افتتاح شده و هر ساله میزبان جشن و فستیوالهای مختلفی از جمله جشن سال نو است. برای آشنایی با برج مرتفع و دیدنی خلیفه، تا انتهای مطلب پیش رو با ایوار همراه شوید.
فهرست مطالب
- برج خلیفه کجاست؟
- چگونگی رفتن به برج خلیفه
- درباره برج خلیفه
- خرید بلیط برج خلیفه دبی
- برج خلیفه چند متر است؟
- برج خلیفه چند طبقه دارد؟
- صاحب برج خلیفه کیست؟
- برج خلیفه چه سالی ساخته شده است؟
- معماری برج خلیفه
- هزینه ساخت برج خلیفه چقدر شده است؟
- دنیایی از رکوردهای جهانی برج خلیفه
- هتل برج خلیفه در دبی
- فعالیت ها و تفریحات برج خلیفه
- بهترین رستوران های برج خلیفه
- بهترین هتل های نزدیک برج خلیفه
- بهترین زمان بازدید از برج خلیفه
برج خلیفه کجاست؟
برج باعظمت خلیفه در مرکز شهر دبی، یکی از شهرهای مهم امارات متحده عربی و در نزدیکی فواره دبی بوردواک (Dubai Fountain Boardwalk) واقع شده است. رستوران و پاساژهای معروف دبی همچون دبی مال که میزبان برندهای معتبری مانند هرمس، کارتیه و بالنسیاگا است هم در اطراف این برج قرار گرفتهاند. اگرچه در روزهای ابتدایی احداث پروژه برج دبی، این منطقه تنها یک زمین با تعدادی ساختمان پراکنده در اطراف آن بود، اما امروزه با قرارگیری برج العرب و پالم جمیرا در فاصلهای نزدیک به این برج، این منطقه را به یکی از مهمترین مناطق برای گردشگری تبدیل کرده است.
چگونگی رفتن به برج خلیفه
برج دیدنی خلیفه در مرکز شهر دبی و در مجاورت دبی مال قرار گرفته و به همین علت دسترسی آسانی از سایر نقاط شهر وجود دارد. میتوانید با استفاده از خطوط مترو، تاکسی و اتوبوس به این نقطه از شهر بروید.
- مترو: خط قرمز مترو (The metro’s Red Line) یک خط اختصاصی برای رفتن به برج دبی دارد. با مراجعه به این ایستگاه میتوانید بدون هیچ توقفی در ایستگاه دبی مال یا برج دبی پیاده شوید؛
- اتوبوس: مسیرهای اتوبوسرانی ۲۷، ۲۸، ۲۹، ۵۰ و ۸۱ در ایستگاه دبی مال توقف دارند. میتوانید از این طریق به راحتی به دبی مال و برجهای اطراف آن بروید.
اگر با خودرو شخصی به این منطقه از شهر دبی میروید، خودروی خود را میتوانید در پارکینگ دبی مال پارک کنید و به راحتی به برج دبی که در چند قدمی از دبی مال قرار گرفته است، بروید.
درباره برج خلیفه
برج خلیفه (Burj Khalifa) واقع در مرکز شهر دبی به عنوان بلندترین آسمان خراش جهان، نمایشی باشکوه از معماری جذاب و شگفتانگیزی بوده که با الهام از معماری اسلامی ساخته شده است. سازهای که یکی از مهمترین نقاط گردشگری در دبی محسوب میشود و با ارتفاعی در حدود ۸۳۰ متر، شهرت جهانی دارد. برج مجلل خلیفه در ابتدای ساختوساز با نام «برج دبی» شناخته میشد، اما به افتخار «شیخ خلیفه بن زاید آل نهیان»، حاکم ابوظبی، که کمک های مالی بسیاری را برای ساخت این بنا در اختیار دبی قرار داد، به نام خلیفه تغییر پیدا کرد. مراحل ساختوساز این برج در سال ۲۰۰۴ آغاز شد. اگرچه در تاریخ ۴ ژانویه سال ۲۰۱۰ برج دبی افتتاح شد، اما تمامی فضای داخلی برج در روزهای افتتاحیه کامل نبود. بنایی شگفتانگیز و دیدنی که رکوردهای بسیاری همچون بلندترین برج در دنیا و برجی با بیشترین تعداد طبقات را به خود اختصاص داده است.
خرید بلیط برج خلیفه دبی
بازدید از برجی مانند برج باشکوه خلیفه با امکانات رفاهی و بخشهای مختلفی که در آن ایجاد شده است، رایگان نیست و باید هزینهای پرداخت کنید. هزینه بلیط با توجه به سن افراد و همچنین مکان بازدید متفاوت است. بزرگسالان برای بازدید از طبقه ۱۲۴ برج در حدود ۲۵۰ درهم باید پرداخت کنند. بازدید از طبقه ۱۴۸ برای بزرگسالان هزینهای در حدود ۴۰۰ درهم، کودکان ۳ تا ۱۲ سال ۳۰۰ درهم و سالمندان بالاتر از ۶۵ سال هم ۲۵۰ درهم به همراه دارد. برای بازدید از طبقه ۱۵۴ که یکی از سکوهای تماشا در آن قرار گرفته است هم باید در حدود ۸۰۰ درهم بپردازید.
برج خلیفه چند متر است؟
برج خلیفه، آسمانخراشی واقع در شهر دبی در امارات متحده عربی، با ارتفاع دقیق ۸۲۸ متر (۲۷۱۷ فوت)، در حال حاضر بلندترین سازه و آسمانخراش ساخته شده توسط انسان در جهان است. این برج دارای ۱۶۳ طبقه قابل استفاده و رکوردهای متعددی از جمله بلندترین ساختمان جهان، بلندترین سازهٔ مستقل جهان و بیشترین تعداد طبقات در جهان را به خود اختصاص داده است. ساخت برج خلیفه از سال ۲۰۰۴ آغاز و در سال ۲۰۱۰ به پایان رسید و به یکی از نمادهای اصلی شهر دبی و کشور امارات تبدیل شده است.
برج خلیفه چند طبقه دارد؟
برج دیدنی خلیفه ۹۰۰ آپارتمان و ۱۶۳ طبقه دارد و طبقه ۱۵۴ با ارتفاعی در حدود ۵۸۴ متر نسبت به سطح زمین، بلندترین طبقه آن محسوب میشود که دارای فضای قابل استفاده است. در برج دبی آپارتمانهای چند خوابه و استودیوهای متعددی برای فروش قرار گرفته که با چشماندازی رویایی از شهر و طراحی مدرن و مجلل خود همواره موردتوجه سرمایهگذارانی از تمام جهان است.
طبقه آخر برج خلیفه
در مورد طبقه آخر برج خلیفه ابهاماتی وجود دارد، زیرا این اصطلاح میتواند معانی مختلفی داشته باشد. اگر منظور بالاترین طبقه قابل دسترس برای عموم باشد، طبقه ۱۴۸ با نام "At The Top Sky" و ارتفاع ۵۵۵ متری، بلندترین سکوی تماشای عمومی در جهان است. این طبقه به بازدیدکنندگان امکان میدهد تا چشماندازی بینظیر از شهر دبی را تجربه کنند. اما اگر منظور بالاترین طبقهٔ سازه باشد، طبقه ۱۶۳ است که بیشتر به عنوان بخش فنی و تاسیساتی برج مورد استفاده قرار میگیرد و دسترسی عمومی ندارد. همچنین، لانژ برج خلیفه در طبقات ۱۵۲، ۱۵۳ و ۱۵۴ با ارتفاع ۵۸۵ متر، بالاتر از بخشهای مسکونی و اداری قرار دارد و میتوان آن را به عنوان آخرین بخش قابل استفاده برای افراد در نظر گرفت. بنابراین، بسته به اینکه کدام تعریف از "طبقه آخر" مد نظر باشد، پاسخ متفاوت خواهد بود.
صاحب برج خلیفه کیست؟
برج خلیفه دبی که سازهای به شکل حرف انگلیسی Y است، زیرنظر شرکت مشهور معماری شیکاگو با نام Skidmore, Owing & Merrill (SOM) و توسط یک معمار آمریکایی، آدریان اسمیت (Adrian Smith)، طراحی شد. شرکت معماری «امار» (Emaar Properties) که یکی از معروفترین شرکتهای توسعه املاک و مستغلات لوکس در دبی و سراسر جهان بوده، هم مسئول ساخت و اجرای پروژه برج جذاب خلیفه بوده است. یک شرکت املاک که در طول سالهای فعالیت خود پروژههای برجستهای را در سراسر جهان احداث کرده است.
برج خلیفه چه سالی ساخته شده است؟
بدون شک، ساخت بلندترین برج جهان شگفتی در دنیای معماری محسوب میشود. بلندترین سازهای که برای اولینبار به دست انسان ساخته شده است. ساخت برج دبی ۶ سال به طول انجامید و شروع پروژه در ژانویه سال ۲۰۰۴ بود. سه سال بعد و در ژانویه سال ۲۰۰۷، طبقه ۱۰۰ ساختمان به پایان رسید و مناره برج هم دو سال بعد، در ژانویه ۲۰۰۹ ساخته شد. پوشش خارجی و نمای بیرونی سازه هم در ماه سپتامبر ۲۰۰۹ تکمیل شد و در نهایت، در ژانویه سال ۲۰۱۰ هم مراسم افتتاحیه برج منحصربهفرد دبی برگزار شد.
معماری برج خلیفه دبی
برج دبی ساختار شگفتانگیزی دارد که با الهام از گل صحرایی هایمنوکالیس (Hymenocallis) و به شکل Y با زیربنایی سه ضلعی ساخته شده است. این طراحی که توسط آدریان اسمیت انجام شده، عمدتا بر اساس ساختمان Samsung Tower Palace 3 واقع در سئول بود. آسمانخراشی در کره جنوبی که آن هم توسط آدریان اسمیت طراحی شده است. اسمیت نتوانست تمام آنچه در ذهن داشت را بر روی ساختمان Samsung Tower Palace 3 اجرا کند و به همین منظور، پروژه برج دبی بهترین زمان برای وی محسوب میشد تا بتواند مهارتهای برجسته معماری خود را به نمایش بگذارد. طراحی Y شکل برج باشکوه خلیفه نقش مهمی در محافظت از آن در مقابل نیروی باد دارد که به خوبی میتواند مانع از آسیب به بنا در شرایط نامساعد جوی شود.
برج دارای یک هسته مرکزی شش ضلعی بوده که توسط مجموعهای از بالها احاطه شده است. بالهایی که هر یک با هستهای از جنس بتن در مرکز خود و همچنین ستونهایی در اطراف خود تقویت شدهاند. همانطور که در نمای بیرونی برج خلیفه دبی میبینیم، هرچه به بخشهای بالایی آن نزدیک میشویم، از سطح مقطع برج کم میشود. علت این امر، عقبنشینی مارپیچ بالها بوده که با افزایش ارتفاع برج انجام گرفته است که منجر به تغییر ظاهر برج در هر طبقه و در نتیجه کاهش میزان تاثیر نیروی باد بر سازه میشود. در نهایت هسته مرکزی برج دبی به صورت یک مناره در بالای ساختمان ظاهر شده است که ارتفاعی بالغ بر ۲۰۰ متر دارد.
آدریان اسمیت این برج را با الهام از عناصر موجود در معماری خاورمیانه و به ويژه معماری اسلامی کشورهای سوریه و ایران طراحی کرده و وجود مناره در بالای برج دبی هم بیانگر همین موضوع است. پایه مناره در داخل برج قرار دارد که توسط یک پمپ هیدرولیکی به بیرون از بنا و بالاترین نقطه آن هدایت شده است. سطح پایه و کفی برج هم توسط یک قطعه از جنس بتن با ضخامتی در حدود ۴ متر پوشانده شده که توسط شمعهای بتنی به قطر ۱.۵ متر پشتیبانی میشود. آسمانخراش خلیفه توسط یک سکوی سه طبقه در جای خود محکم شده است. سکو و زیرزمینی دو طبقه که اندازه آن در حدود ۱۸۶هزار مترمربع است و به خوبی میتواند با تحمل وزن برج باعث استحکام و ایستادگی آن شود. سطح بیرونی برج خلیفه با پوشش آلومینیومی و فولادی ضدزنگ، بالههای لولهای شکل عمودی هم از جنس استیل ضدزنگ و بیش از ۲۸هزار پانل شیشهای پوشانده شده است.
فضای داخلی برج خلیفه دبی
فضای داخلی برج خلیفه دبی شامل بخشهای متنوعی از جمله واحدهای مسکونی لوکس، دفاتر اداری، هتل مجلل آرمانی، رستورانها، فروشگاهها و سکوهای تماشا میشود. هتل آرمانی که توسط جورجیو آرمانی طراحی شده، ۱۱ طبقه از برج را به خود اختصاص داده و شامل واحدهای مسکونی و سوئیتهای هتل میشود. واحدهای مسکونی دیگر نیز در طبقات مختلف برج قرار دارند. علاوه بر این، دفاتر اداری نیز بخش قابل توجهی از فضای داخلی را تشکیل میدهند. رستورانهای متعددی با چشماندازهای بینظیر در طبقات مختلف، از جمله رستورانی مجلل در طبقه ۱۲۲، به ارائه خدمات میپردازند. سکوهای تماشا در طبقات ۱۲۴، ۱۲۵ و ۱۴۸ قرار دارند که به بازدیدکنندگان امکان میدهند از ارتفاعات مختلف، شهر دبی را تماشا کنند. طبقات بالایی برج (۱۵۴ تا ۱۶۳) بیشتر به تاسیسات فنی و تجهیزات مخابراتی اختصاص داده شدهاند و دسترسی عمومی ندارند. همچنین، آسانسورهای پرسرعت برج، تجربهای منحصربهفرد را برای جابجایی بین طبقات فراهم میکنند.
آسانسور برج خلیفه
آسانسورهای برج خلیفه یکی از جنبههای منحصربهفرد این سازه هستند که رکوردهای متعددی را به خود اختصاص دادهاند. این برج دارای ۵۷ آسانسور و ۸ پله برقی است که توسط شرکت اوتیس (Otis) طراحی و ساخته شدهاند. سرعت آسانسورهای برج خلیفه به طور متوسط ۱۰ متر بر ثانیه یا ۳۶ کیلومتر بر ساعت است که آنها را در زمره سریعترین آسانسورهای جهان قرار میدهد. با این سرعت، مسافران میتوانند در حدود ۵۵ ثانیه به بالاترین بخشهای برج برسند. سیستم آسانسور برج خلیفه از نوع کششی گیربکسدار است و در برخی موارد از فناوری هیدرولیک نیز بهره میبرد. آسانسور خدماتی و آتشنشانی این برج با ظرفیت ۵۵۰۰ کیلوگرم، به عنوان بزرگترین آسانسور خدماتی جهان شناخته میشود و برای مواقع اضطراری و حریق طراحی شده است. برای مدیریت ترافیک و جلوگیری از ازدحام، آسانسورها به صورت گروهی و با سیستم کنترل هوشمند عمل میکنند و برخی از آنها فقط بین طبقات خاصی حرکت میکنند. به طور خلاصه، سیستم آسانسور برج خلیفه نه تنها به دلیل سرعت بالا، بلکه به دلیل ظرفیت، ایمنی و طراحی هوشمندانه، یک شاهکار مهندسی به شمار میرود.
استخر برج خلیفه
برخلاف تصور رایج، برج خلیفه مستقیماً استخر روباز در ارتفاعات بسیار بالا ندارد. استخرهایی که اغلب با برج خلیفه مرتبط میشوند، در واقع در ساختمانهای مجاور یا هتلهای نزدیک به آن قرار دارند و به دلیل نزدیکی و چشماندازشان به برج، شهرت پیدا کردهاند. برای مثال، استخر هتل «پالاس» (The Palace Downtown Dubai) و استخر «اسکای ویو» (Sky Views Dubai) در هتل «آدرس اسکای ویو» (Address Sky View) از جمله این موارد هستند که نمایی مستقیم به برج خلیفه دارند و بسیار معروفند. این استخرها با ارائه چشماندازهای خیرهکننده از برج خلیفه و فوارههای دبی، تجربهای لوکس و بینظیر را برای مهمانان خود فراهم میکنند. همچنین استخر اینفینیتی آئورا (Aura Skypool) که در پالم جمیرا قرار دارد، به دلیل ارتفاع و نمای ۳۶۰ درجهای که از شهر دبی از جمله برج خلیفه دارد، مشهور است. اما هیچ استخر روبازی مستقیماً در سازه اصلی برج خلیفه در ارتفاعات بالا وجود ندارد. استخرهای موجود در برج، مانند استخر هتل آرمانی، در طبقات پایینتر و به صورت سرپوشیده قرار دارند.
هزینه ساخت برج خلیفه چقدر شده است؟
مجموعه هزینههای ساخت برج مجلل و مدرن خلیفه بالغبر ۱.۵ میلیارد دلار گزارش شده است. برج خلیفه یکی از گرانترین برجهای جهان محسوب میشود و هزینه ساخت زیادی را به همراه داشته است؛ با این حال، گرانترین ساختمان جهان نیست. برج روابی ابرج البیت (Rawabi Abraj Al-Bait Tower) واقع در عربستان سعودی با هزینه ساخت ۱۵ میلیارد دلاری، عنوان گرانترین برج جهان را از آن خود کرده است. علاوهبر این برج، ۱۱ ساختمان دیگر هم در دنیا ساخته شدهاند که هزینه ساختوساز آنها بیشتر از برج دبی است.
دنیایی از رکوردهای جهانی برج خلیفه
برج پرآوازه خلیفه با شکوه و عظمت بینظیر خود در مقایسه با سایر آسمانخراشهای دنیا توانسته رکوردهای مختلفی را کسب کند که در ادامه به معرفی آنها میپردازیم:
- بلندترین ساختمان جهان با ارتفاع ۸۲۸ متر
- بلندترین سازه مستقل جهان
- ساختمانی با بیشترین تعداد طبقات در جهان (۱۶۳ طبقه)
- دارای بالاترین طبقه واحد مسکونی در جهان
- دارای مرتفعترین رستوران جهان در طبقه ۱۲۲ و ارتفاع ۴۴۱ متری
- دارای آسانسوری با طولانیترین مسافت در جهان، ۵۰۴ متر
- مرتفعترین سکوی تماشا در فضای باز در جهان در ارتفاع ۵۵۵ متری
- بلندترین آسانسور خدماتی در جهان
هتل برج خلیفه در دبی
هتل آرمانی دبی (Armani Dubai Hotel)، هتلی مدرن و مجهز بوده که توسط جورجیو آرمانی طراحی و ساخته شده است. هتلی که انعکاسدهنده ظرافت، سادگی و پیچیدگی این طراح معروف است. هتل ۵ ستاره آرمانی دبی که ۱۱ طبقه از برج باشکوه خلیفه را به خود اختصاص داده، در هر کدام از واحدهای اقامتی خود چشماندازی دیدنی از شهر و خلیج فارس را به نمایش میگذارد. اتاق و سوئیتهای مجلل، رستوران با منوی غذایی متنوع و هیجانانگیز، ورودی اختصاصی، سالنهای اسپا و سالنهای برگزاری جشن و همایش از جمله امکاناتی هستند که در هتل مجلل آرمانی ارائه میشود.
فعالیت ها و تفریحات برج خلیفه
در ابتدا، هدف از طراحی و ساخت پروژه برج دبی، ساخت یک ساختمان مسکونی بود. اما با گذشت زمان به بنایی با ساختار مسکونی، شرکتی و تفریحی تبدیل شد. ۹۰۰ واحد اقامتی در این برج وجود دارد که شامل واحدهای یک، دو و بیش از سه خواب و همچنین استودیویی را شامل میشود که در طبقات ۱۹ تا ۱۰۸ قرار گرفته است. سکوهای تماشای مختلف با نام سکوی تماشای (At The Top) در طبقه ۱۲۴ و سکوی تماشای (At The Top SKY) هم در طبقه ۱۴۸ قرار گرفته که چشماندازی ۳۶۰ درجه از شهر دبی را به نمایش میگذارد. همچنین مجموعهای از امکانات رفاهی مانند استخرهای سرپوشیده و روباز، جکوزی و دو سالن ورزشی در برج دبی قرار دارد. از جمله فعالیتهایی که در برج خلیفه انتظارتان را میکشد، به شرح زیر هستند:
- بازدید از سکوی تماشای برج با چشماندازی ۳۶۰ درجه از دبی
- تماشای نمایش زنده از فواره دبی از آسمانخراش خلیفه
- استراحت و لذت بردن در آب گرم هتل آرمانی
- تجربه طعم غذاهای متنوع و لذتبخش در رستورانهای شیک و مدرن برج دبی
بهترین رستوران های برج خلیفه
اگرچه سکوهای تماشا یکی از مشهورترین تفریحات برج بلند خلیفه محسوب میشود، اما رستورانگردی در میان رستورانهای شیک و جذاب برج با وجود منوی غذایی لذیذ و هیجانانگیز میتواند به یکی از خوشمزهترین بخشهای بازدید از برج دبی تبدیل شود. رستورانهایی که در ادامه به معرفی آنها میپردازیم:
رستوران اتمسفر
رستوران اتمسفر (Atmosphere Burj Khalifa) به عنوان یکی از بهترین رستورانهای برج دبی در طبقه ۱۲۲ از این برج واقع شده است. رستورانی با چشماندازی فوقالعاده از شهر که باوجود منوی غذایی متنوع و جذاب، لذت تجربه طعمهایی بینظیر بر بلندای دبی را برایتان را به یادگار میگذارد. این رستوران که همه روزه از ساعت ۷ صبح تا ۲ شب مشغول به کار است، با حضور سرآشپزهای توانمند خود انواع غذاهای بینالمللی و نوشیدنیهایی متنوع و جذاب را سرو میکند. هزینه حدودی صرف غذا برای دو نفر در رستوران اتمسفر حداقل ۷۰۰ درهم است.
رستوران آرمانی آمال
اگر از علاقهمندان به غذاهای هندی هستید، رستوران آرمانی آمال (Amal Restaurant Armani Hotel - Burj khalifa) یکی از بهترین انتخابهایی است که در شهر دبی وجود دارد. رستورانی در طبقه سوم برج خلیفه دبی که منوی متنوعی از غذاهای هندی و آسیای جنوبی را ارائه میکند. فضایی با چشماندازی زیبا از شهر که با نمایشی از فرهنگ دبی و ارائه خدماتی عالی از بهترین رستورانهای برج محسوب میشود. هزینه حدودی صرف غذا برای دو نفر در رستوران آرمانی آمال ۹۰۰ درهم است. این رستوران همه روزه از ساعت ۶:۳۰ غروب تا ۱۱:۳۰ شب فعالیت میکند.
رستوران آرمانی
رستوران آرمانی (Armani Ristorante) همان جایی است که میتوانید لذیذترین غذاهای ایتالیایی از اسپاگتی تا خرچنگ به همراه سس خامهای مخصوص سرآشپز را بچشید. رستورانی با سرآشپزهای حرفهای که دستورپختهای کلاسیک ایتالیایی را با سبکهای مدرن آشپزی ترکیب کرده و غذاهایی متفاوت و جدید را ارائه میکنند. رستوران آرمانی یکی از بهترین رستوانهای دبی برای صرف غذا به صورت خصوصی و خانوادگی است. ساعت کاری این رستوران همه روزه از ساعت ۶:۳۰ غروب تا ۱۱:۳۰ شب بوده و هزینه حدودی صرف غذا برای دو نفر هم ۹۰۰ درهم است.
رستوران آرمانی مدیترانه
بهترین غذاهای مدیترانهای را میتوانید در رستوران شیک و مدرن آرمانی مدیترانه (Armani Mediterraneo) بچشید. رستورانی در لابی هتل آرمانی برج خلیفه که مشرف به فواره دبی و سوک البهار (Souk Al Bahar) است. طراحی مینیمال و مدرن فضای داخلی رستوران یکی از ویژگیهای قابل توجهی است که در رستوران آرمانی مدیترانه میبینید. در این رستوران سرآشپزهای ماهری حضور دارند که انواع غذاهای مدیترانهای و منوی غذایی دریایی جذابی را ارائه میکنند. پای خرچنگ و ماهی آزاد دودی از معروفترین غذاهای دریایی رستوران آرمانی مدیترانه است که پیشنهاد میشود. این رستوران همه روزه از ساعت ۷ تا ۱۱ صبح، ۱۲:۳۰ تا ۳ بعدازظهر، ۶:۳۰ تا ۱۰ شب سرویسدهی میکند. هزینه حدودی صرف غذا در این رستوران برای دو نفر ۵۰۰ درهم است.
رستوران آرمانی لانژ
بخشی از بهترین رستورانهای برج دبی در هتل آرمانی این برج واقع شدهاند. رستوران آرمانی لانژ (Armani Lounge) واقع در لابی هتل یکی دیگر از غذاخوریهای بسیار خوبی است که منوی غذایی متنوعی از انواع دسر تا دنیایی از نوشیدنیهای هیجانانگیز را ارائه میکند. یک رستوران لوکس و دنج که فضای مناسبی برای دورهمی خانوادگی و دوستانه است. ساعت کاری رستوران آرمانی لانژ همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ ظهر بوده و هزینه حدودی صرف غذا برای دو نفر در این رستوران ۶۰۰ درهم است.
رستوران آرمانی هاشی
رستوران آرمانی هاشی (Armani Hashi) واقع در برج خلیفه دبی جایی برای علاقهمندان به غذاهای ژاپنی است. این رستوران غذاهای سنتی ژاپنی و غذاهای متنوع دریایی را با منظرهای تماشایی از فوارههای دبی عرضه میکند. رستوران هاشی در کنار فضای داخلی، یک فضای باز هم برای سرو غذا ایجاد کرده که در کنار موسیقی زنده، انتخابی مناسب برای جمعهای دوستانه و خانوادگی است. انواع غذاهای دریایی از سوشی، ماکی رول تا ساشیمی مخصوص سرآشپز از غذاهای محبوبی بوده که در این رستوران ارائه میشود. هزینه حدودی صرف غذا که در رستوران آرمانی هاشی برای دو نفر باید بپردازید، ۷۰۰ درهم است. این رستوران همه روزه از ساعت ۶:۳۰ غروب تا ۱۱:۳۰ شب فعالیت میکند.
رستوران آرمانی دلی
در رستوران آرمانی دلی (Armani Deli) دنیایی از طعم اصیل غذاهای ایتالیایی و اروپایی در انتظارتان است. طراحی متفاوت فضای داخلی این رستوران که در طبقه همکف برج دبی واقع شده، از جمله ویژگیهایی است که در نگاه اول چشمها را مجذوب زیبایی خود میکند. منوی غذایی این رستوران به صورت روزانه تغییر میکند و یک محیط عالی برای سرو عصرانه، برگزاری دورهمی و جشنهای مختلف است. رستوران دلی همه روزه از ساعت ۱۲ ظهر تا ۱۲ شب فعال بوده و هزینه صرف غذا برای دو نفر در حدود ۶۵۰ درهم است.
بهترین هتل های نزدیک برج خلیفه
انواع رستوران، هتل و مراکز تفریحی مختلفی در اطراف برج مرتفع خلیفه واقع شده است و منطقه موردتوجه گردشگران محسوب میشود. آکواریوم، باغ وحش زیر آب، مراکز خرید و رستوران La Maison Ani با غذاهای شیک فرانسوی و مدیترانهای از جمله سرگرمیهایی هستند که در مرکز شهر دبی و نزدیکی آسمانخراش خلیفه واقع شدهاند. اگر قصد سفر به دبی و اقامت در نزدیکی این برج را دارید، هتلهای مجلل و مدرنی همچون هتل ۵ ستاره «کمپینسکی» (Kempinski Central Avenue Dubai)، هتل Address Downtown، هتل پالاس (Palace Downtown) و هتل هریتیج (The Heritage Hotel از جمله هتلهایی هستند که میتوانید اقامتی خاطرهانگیز را در آنها تجربه کنید.
بهترین زمان بازدید از برج خلیفه
فصل پاییز و به ویژه زمستان برای بازدید از شهر دبی با توجه به آبوهوای گرم و شرجی که دارد، انتخاب مناسبتری نسبت به فصل های بهار و تابستان است. به همین علت، بسیاری از جاهای دیدنی دبی از جمله آسمانخراش خلیفه در فصل زمستان مملو از گردشگر است. برای بازدید از سکوهای تماشای برج، صبح زود یا شبها به دلیل وجود تعداد کم گردشگران انتخاب بهتری است. اگر به دنبال ثبت عکسهای یادگاری از این برج هستید، میتوانید در طول روز به بازدید از برج بروید؛ اما با شلوغی جمعیت مواجه میشوید. از سوی دیگر، فصلهایی مانند بهار و تابستان به دلیل حضور کمتر گردشگران، هزینه بلیطهای ورودی برج کمتر خواهد بود.
پرسشهای متداول
{{totalCount}} دیدگاه