آشنایی با اپلیکیشن های ۲۰۲۰ برای سفر
- مریم رضایی
- 1399/7/21
- 0 دیدگاه
برنامه ریزی پیش از انجام هر سفر بسیار حائز اهمیت است و یکی از کارهایی که باید برای آن انجام دهید، آشنایی و نصب اپلیکیشن های کاربردی سفر است که به شما امکان شناسایی و دسترسی به مسیرها، اقامتگاه ها، رستوران ها، کافه ها و ... را خواهد کرد.
امروزه گوشیهای هوشمند با قابلیت نصب و اجرای اپلیکیشنهای سفر (Travel Apps) در تمام ابعاد زندگی ما نقش مهمی ایفا میکنند اما شاید سفر تنها جایی باشد که وجود یک گوشی هوشمند بیش از پیش ضرورت پیدا میکند.
در گذشته کتابچههای راهنما و کتابهای عبارات کاربردی در سفر مفیدترین وسایل چمدان مسافران محسوب میشدند اما امروزه باارزشترین چیزی که همراه خود میبریم گوشیهای هوشمند است. با استفاده از گوشیهای هوشمند میتوانیم کارهای زیادی ازجمله تبدیل ارز، ترجمه زبان، پیدا کردن مسیر یا حتی بررسی سازگاری غذاهای محلی با ذائقهی خود را انجام دهیم.
شاید با بسیاری از اپلیکیشنهای مسیریابی آشنایی داشته باشید، اما برنامههای کاربردی سفر تنها محدود به این اپلیکیشنها نمیشوند. برای انجام سفری که در آن کمترین زمان را برای یافتن هر چیزی تلف کنید، با راهنمای آشنایی با بهترین اپلیکیشنهای سفر ۲۰۲۰ همراه باشید:
- اپلیکیشن برنامهریزی سفر
- اپلیکیشن پول و ارز رایج
- اپلیکیشن غذا
- اپلیکیشن ایمنی سفر
- اپلیکیشن مسیریابی
- اپلیکیشن هتل و اقامتگاه
- اپلیکیشن سیر و سیاحت
- اپلیکیشن ترجمه
اپلیکیشن برنامه ریزی سفر
احتمالاً چمدان خود را بستهاید و آمادهی سفر هستید اما قبل از اینکه راهی سفر شوید، دانلود این اپلیکشینهای معروف سال ۲۰۲۰ را فراموش نکنید.
اپلیکیشنهای زیر این امکان را به شما میدهند تا بهتر برنامهریزی کنید، برای سفر آماده شوید و حتی در سفر ایمن بمانید یا به هنگام بازدید از مکانهای مختلف نظم و برنامه مشخصی داشته باشید.
۱. CDC
اگر میخواهید بدانید که چه نوع واکسنهایی در یک کشور نیاز دارید یا در یک ناحیه خاص، از چه توصیهها و دستورالعملهای بهداشتیای باید پیروی کنید، اپلیکیشن سی دی سی تراول (CDC TravWell) را روی گوشی خود نصب کنید.
این اپ توسط مرکز کنترل و پیشگیری بیماری (CDC) تهیه شده و یکی از منابع موثق و کامل برای کسب اطلاعات ضروری سفر خواهد بود. برای استفاده از این اپلیکیشن به اینترنت نیاز ندارید و میتوانید فهرست کاملی از شماره تلفنهای مراکز خدمات اورژانسی را در اختیار داشته باشید.
در کنار تمام اینها، شما میتوانید اطلاعات سفر، گزارش داروها و واکسنهای موردنیاز سفر را در این اپلیکیشن ذخیره کنید.
۲. App in the Air
ذخیرهسازی و حفظ تمام برنامهها و اطلاعات پروازتان در یکجا نعمت بزرگی است، بخصوص وقتی بیشتر سفرهای شما شامل جزییات و کارت پرواز دیجیتال باشد.
اپلیکیشن اپ این دِ ایر (App in the Air) قادر است به Gmail شما دسترسی پیدا کند و همچنین اطلاعات موردنیاز پرواز را از تقویم گوشی شما بیرون بکشد؛ بنابراین حتی لازم نیست نگران ایمیلهای سه ماه پیش خود دربارهی جزییات پرواز سفر بعدی باشید.
به علاوه اگر طرفدار اطلاعات هستید، این اپلیکیشن آمارهای آخرین پروازی را که داشتهاید، در اختیارتان قرار میدهد.
۳. Pin Drop
اگر دوست دارید که در سفر برنامهریزی منظمی داشته باشید، این اپلیکیشن ایده آل شما خواهد بود. شاید پین دراپ (Pin Drop) شبیه اپلیکیشنهای نقشه و مسیریاب به نظر برسد اما در حقیقت دارای کارایی بیشتری است.
پین دراپ به شما کمک خواهد کرد تمام برنامههای سفر یا حتی چندین سفر خود را در فهرستهای متفاوت دستهبندی کنید و با افزودن مکانها، فروشگاهها یا بارهای مورد علاقه آدرس آنها را از یاد نبرید.
یکی از مزایای این اپلیکیشن حفظ اطلاعات خصوصی افراد است؛ بنابراین با خیال راحت میتوانید این اپلیکیشن را به طور رایگان دانلود کنید. جالب است بدانید پین دراپ نه تنها یک برنامهریز سفر محسوب میشود بلکه قادر است مکانهای دیدنیای که تابهحال بازدید کردهاید را به عنوان خاطرات شیرین ثبت کند.
اپلیکیشن پول و ارز رایج
بدون شک میتوانید از هر دستگاه خودپردازی پول نقد دریافت کنید اما گاهی لازم است مبالغ بزرگتری را برای پرداخت اقامتگاه یا تبدیل ارز انتقال دهید؛ در این صورت میتوانید از بهترین اپلیکیشنها در این زمینه استفاده کنید:
۱. PagoFX
PagoFX یک اپلیکیشن ارزان بینالمللی برای انتقال پول به شمار میرود که توسط بانک جهانی سانتاندر ساخته شده است. این اپلیکشین، فارغ از اینکه از چه بانکی استفاده میکنید، امنیت و خدمات بالایی را برایتان به ارمغان میآورد.
PagoFX بدون اینکه هزینهی یا دستمزدی پنهانی از شما دریافت کند، راهی ساده و بدون زحمت برای فرستادن پول به خارج از کشور محسوب میشود.
اگر به دنبال راهی هستید تا به هر دلیلی در هزینههای بینالمللی صرفهجویی کنید PagoFX بهترین گزینه خواهد بود. (این اپلیکشین درحال حاضر تنها برای شهروندان انگلیس در دسترس است اما بهزودی در دیگر نقاط دنیا نیز عرضه میشود.)
۲. Elk Travel Currency Converter
آیا پیش آمده در سفر از خودتان بپرسید آن کیف دستساز زیبایی که در بازار دیدهاید، دقیقاً چه قیمتی دارد یا اجناسی که شامل تخفیف شدهاند آیا واقعاً قیمت ارزانی دارند؟ اگر پاسختان مثبت است پس فراموش نکنید در سفرهای بعدی خود از برنامه الک تراول کارنسی کانورتر (Elk Travel Currency Converter) یا «مبدل ارز رایج سفر الک» برای تبدیل ارز و بررسی قیمتها استفاده کنید.
جالب است بدانید الک کشوری را که به آن سفر کردهاید و ارز رایج آن را تشخیص میدهد. دانلود این اپلیکیشن رایگان است و نسخهی پیشرفتهاش شامل چندین ارز میشود.
اپلیکیشن سفارش غذا
یکی از بزرگترین لذتهای سفر به یک کشور متفاوت امتحان کردن غذاهای آن منطقه است؛ با این وجود کسی دلش نمیخواهد به خاطر خوردن یک غذای متفاوت، ساعتهای زیادی را در دستشویی بگذراند یا متوجه شود چیزی را سفارش داده که اصلا نمیتواند به آن لب بزند؛ در نتیجه برای جلوگیری از بروز چنین اتفاقهایی میتوانید از اپلیکیشنهای زیر استفاده کنید:
۱. ?CDC Can I Eat This
با دانلود این اپلیکیشن مفید از وبسایت سی دی سی (CDC) از خراب شدن سفرتان فقط به خاطر خوردن غذایی ناسازگار با ذائقهتان و پیامدهای بعدی آن مثل شکمپیچه جلوگیری کنید.
برای استفاده از اپلیکیشن سی دی سی میتوانم این غذا را بخورم؟ (?CDC Can I Eat This) ابتدا کشوری که به آن سفر کردهاید را انتخاب کنید و بعد به یک سری سوالات پاسخ دهید تا این برنامه بتواند به شما کمک کند که چه نوع غذاها و نوشیدنیهایی در کشور مقصد به ذائقهی شما نزدیکتر است.
۲. HappyCow
اپلیکیشن هپی کاو (HappyCow)، رستورانهایی از جمله رستورانهای وگن، دارای غذای گیاهی، دارای مواد غذایی بدون گلوتن و غیره را به شما معرفی میکند؛ بنابراین اگر رژیم غذایی مخصوصی دارید، دانلود این اپلیکیشن ارزشش را دارد.
HappyCow میتواند رستورانهای موردنیاز شما را روی نقشه نشان دهد و چندین زبان مختلف را پوشش میدهد.
۳. Zomato
اگر دوست دارید رستورانهای شیک یا اغذیهفروشیهای بیرونبر مورد علاقهی خود را پیدا کنید، اپلیکشین زوماتو (Zomato) را روی گوشی خود نصب کنید. منوهای آنلاین و رزرو میز دو مورد از قابلیتهای کلیدی زوماتو به شمار میآیند.
چنانچه در لبنان، امارات یا هند به سر میبرید، میتوانید مستقیماً از طریق این اپلیکیشن غذا سفارش دهید. زوماتو در طیف گستردهای از کشورهای مختلف مثل امارات، استرالیا، اندونزی، قطر و سریلانکا فعال است.
اپلیکیشن ایمنی سفر
ایمنی و آگاهی از خطرات بالقوه در یک کشور امری حیاتی است. چنانچه بخواهید از کشوری بازدید کنید، آگاهی از اینکه از چه مناطقی باید دور بمانید، خطرات خاص فرهنگی را بشناسید یا در صورتی که اتفاق ناخوشایندی افتاد چهکاری باید انجام دهید، اهمیت زیادی دارد.
۱. GOEX
اپلیکیشن رایگان گو ایکس (GOEX) برای گوشیهای همراه با سیستم عامل iOS طراحی شده است. این اپلیکیشین میتواند اطلاعات پیچیده دربارهی یک کشور را ترجمه کند و به امنیت یک ناحیه از صفر تا ۹۹۹ امتیاز دهد؛ به این ترتیب یک ناحیه میتواند خیلی امن، امن، دارای احتمال خطر، خطرناک و خیلی خطرناک باشد.
هر چقدر امتیاز یک ناحیه بالاتر باشد، دارای امنیت بیشتری است. گزارشی که گو ایکس از مقصد مورد نظر کاربران در اختیار آنها قرار میدهد شامل بررسی جزییات خطرآفرین و اطلاعاتی دربارهی ویزا و واکسیناسیون میشود.
علاوه بر این چنانچه اتفاق ناگواری رخ دهد، این اپلیکشین میتواند با پیشنهاد راهکارهایی سودمند در برابر خطرات، آرامش را برای شما به ارمغان آورد. مسافران با استفاده از گو ایکس میتوانند وضعیت کشوری که از آن بازدید میکنند را مورد ارزیابی قرار دهند.
قابلیتهای این اپلیکیشن مواردی نظیر ارسال رایگان درخواست کمک اضطراری بینالمللی، توصیههایی برای رویاروی با شرایط ناامن و تدابیر امنیتی فردی در کشورهای مختلف را در برمیگیرد.
۲. FoneTrac
فون تراک (FoneTrac) به طور بالقوه نوعی اپلیکیشن نجاتبخشی است و شما میتوانید با پرداخت حق عضویت و ثبتنام از آن بهرهمند شوید. این اپلیکشین این امکان را به شما میدهد تا با دوستان و خانوادهی خود در ارتباط باشید و شما را نسبت به خطرات ناحیهای که در آن به سر میبرید، آگاه میسازد.
همچنین در شرایطی که امکان برقراری تماس وجود نداشته باشد، فون تراک با فرستادن هشدار، با عزیزان شما تماس میگیرد؛ به علاوه شما میتوانید در مواقع اضطراری دکمهی پنیک (panic) را برای درخواست کمک فشار دهید.
۳. SAS Survival Guide
شاید قصد شما از سفر ماجراجوییهای پرمخاطره نباشد اما چنانچه از مسیر ناشناختهای سفر میکنید اپلیکیشن راهنمای اس ای اس سروایول (SAS Survival Guide) میتواند بیاندازه ارزشمند باشد.
قطبنمای خورشیدی، فرستادن کد مورس، اسامی گیاهان سمی و راهنمای کمکهای اولیه تنها چند نمونه از قابلیتهای این اپلیکیشن هستند.
مطالب مرتبط
بهترین ایرلاین های دنیا در سال ۲۰۲۴ کدامند؟ جعبه سیاه هواپیما، شاهد خاموش و رازگشای حوادث هوایی ترمینال های فرودگاه مهرآباد، صفر تا صد امکانات و پروازهااپلیکیشن مسیریابی
هر سیر و سیاحتی در شهر یا کشوریهای دیگر بدون یافتن مسیر امکانپذیر نیست. فرقی نمیکند پیاده در شهر پرسه بزنید یا سوار اتوبوس، قطار و کالسکه باشید، درهرصورت برای پیدا کردن راه خود به کمک نیاز خواهید داشت.
۱. Waze
اپلیکشین ویز (Waze) بیش از یک نقشهی ساده به درد شما خواهد خورد. این اپلیکشین بیدرنگ (real-time) ساختوسازهای جادهای، تصادفاتی که باعث راهبندان شدهاند و حتی ارزانترین ایستگاههای تامین سوخت را در همان لحظه به شما نشان خواهد داد.
با استفاده از ویز میتوانید صدای خودتان را برای دستورات مسیریابی انتخاب کنید و همزمان از شنیدن موسیقی یا پادکست لذت ببرید. ویز برای کسانی که با خودرو سفر میکنند، اپلیکیشن کاربردی محسوب میشود. این برنامه بیش از ۴۰ زبان دنیا را پوشش میدهد.
۲. Citymapper
اپلیکشین سیتی مپر (Citymapper) بیدلیل موفق به دریافت چندین جایزه نشده است. این اپلیکشین بر اساس مسیرهای شهری طراحی شده و برای پیدا کردن مسیر در شهرهای پربازدید دنیا کارایی زیادی دارد.
سیتی مپر به شما کمک خواهد کرد تا بهترین سفر ممکن را داشته باشید برای مثال اگر به ملبورن سفر کردهاید و میخواهید بدانید چه زمانی از اتوبوس پیاده شوید یا مطمئن نیستید برای رفتن به نقطهای در شهر مکزیکوسیتی ادامهی راه را پیاده بروید یا تاکسی سفارش دهید، این اپلیکیشن حتما به کار شما خواهد آمد.
۳. maps.me
مپس. می (maps.me) یکی دیگر از اپلیکیشنهای محبوب مسافران است. این اپلیکیشن به شما کمک میکند تا در مکانهای مختلف راه خود را پیدا کنید. یکی از مزیتهای این اپلیکیشن نشان دادن نقشه بدون نیاز به اینترنت است. این مزیت در کشورهایی مثل نپال که مسافران با مشکل اینترنتی مواجه هستند، کارایی زیادی دارد.
۴. Flight Radar 24
تاکنون اپلیکیشنهای متعددی برای تماشای مسیر قطارها ساخته شدهاند اما فلایت رِیدار ۲۴ (Flight Radar 24) مخصوص تماشای مسیر هواپیماها است. دانلود این اپلیکیشن رایگان است و با استفاده از آن میتوانید هواپیماهایی که در حال پرواز هستند را روی نقشه تماشا کنید؛ به علاوه این اپلیکیشن میتواند اطلاعاتی مثل مدل هواپیما، سرعت پرواز و حتی تصاویر آنها را در اختیارتان قرار دهد.
۵. ixigo
اپلیکیشن ایکسیگو (ixigo) مخصوص قطارهای هند طراحی شده اما بسیاری از مسافران این کشور معتقدند هند سیستم ریلی پیچیدهای دارد؛ به همین دلیل معرفی این اپلیکیشن بیفایده نخواهد بود. ایکسیگو به شما کمک خواهد کرد تا برنامهریزی کرده و قطار خود را رزرو کنید. همچنین با استفاده از آن میتوانید بلیط بخرید زیرا این اپلیکیشن قادر است شما را به اکانت هندی شرکت پذیرایی ریلی و گردشگری «آی آر سی تی سی» (IRCTC) متصل کند.
۶. Uber
احتمال دارد شما هم یکی از کاربران اوبر (Uber) باشید، در غیر این صورت این اپلیکیشن را دانلود کنید تا در سفرهای خارجی خود از وسایل نقلیهی ایمن در هر نقطهی دنیا لذت ببرید. اوبر در حال حاضر ۵۰۰ شهر را در سرتاسر جهان پوشش میدهد. ضمناً شما میتوانید از طریق اوبر دوچرخهی برقی جامپ (JUMP) کرایه کنید، با استفاده از اوبرپول (UberPOOL) هزینه و مسیر سفر را با دیگران سهیم شوید یا اتومبیلهای لوکس اوبر بلک (UberBLACK) را برای یک سفر اختصاصی رزرو کنید.
اپلیکیشن هتل و اقامتگاه
فرقی نمیکند ولخرج باشید یا صرفهجو، داشتن چند اپلیکیشن آماده برای یافتن بهترین مکان اقامتی در طول سفر ارزشش را دارد. در ادامه با برترین اپلیکیشنها برای یافتن هتل یا اقامتگاه آشنا خواهید شد.
۱. Airbnb
ایربیانبی (Airbnb) یک سایت آنلاین جهانی است که از طریق آن افراد میتوانند اتاق یا خانهی اضافی خود را به مسافرانی کرایه دهند که به دنبال اقامتگاه ساده میگردند. ایربیانبی دارای بیش از ۶ میلیون خانه در سرتاسر دنیا است و همین ویژگی آن را به انتخابی بینظیر برای مسافران تبدیل میکند.
۲. Trivago
اگر در جستجوی هتل هستید، تریواگو (Trivago) این اطمینان را به شما خواهد داد تا صدها اتاق هتل را در مقصدهای مختلف بررسی کند و بهترین گزینه را با بهترین قیمت در اختیار شما قرار دهد.
۳. HostelWorld
بسیاری از هاستلها از خوابگاههای ناخوشایند گذشته فاصله گرفتهاند و به همین ترتیب روش رزرو آنها نیز دچار تغییرات زیادی شده است. هاستل ورلد (HostelWorld) این امکان را در اختیار شما قرار میدهد تا اقامتگاههای متفاوت را بررسی و اتاقهای خصوصی یا خوابگاههای مشترک را رزرو کنید.
سیاست کنسل کردن رایگان اتاق در هاستل ورد، آن را به انتخابی عالی تبدیل میکند بخصوص اگر با هواپیما زیاد سفر میکنید و مجبورید پرواز خود را در آخرین دقایق تغییر دهید.
۴. Home Exchange
چنانچه قصد سفر دارید اما باید در هزینهها هم صرفهجویی کنید، شاید استفاده از هوم اکسچِینج (Home Exchange) روشی ایدهال برای شما باشد. این اپلیکشین قادر است انواع اتاقها و منزلهای کرایهای را در ۱۸۷ کشور دنیا به شما ارائه دهد.
شما میتوانید از طریق این اپلیکیشن در منزل یا اتاق فردی دیگر اقامت کوتاه یا بلندمدت داشته باشید و به همین ترتیب میتوانید اتاق یا منزل خود را به مسافران کرایه دهید.
۵. Expedia
اکسپدیا (Expedia) یکی از اپلیکیشنهای سودمند برای رزرو هتل، پرواز و کرایه خودرو است؛ به علاوه با استفاده از این برنامه میتوانید از پکیجهای اکسپدیا که شامل تخفیف رزرو هتل و پرواز میشوند، لذت ببرید.
اکسپدیا پکیجهای متنوع و متعددی را به شما ارائه میدهد و با هر رزرو، از اکسپدیا امتیاز دریافت خواهید کرد.
سیر و سیاحت
بهجز سفرهای جدی کاری، بازدید از مکانهای دیدنی، خرید و سیر و سیاحت در نواحی گوناگون یکی از بخشهای جداییناپذیر سفر است. اپلیکیشنهایی که در ادامه معرفی خواهیم کرد به شما کمک میکنند تا گوشههای پنهان یک کشور را کشف کنید یا دست کم با برترین جاذبههای دیدنی نقاط مختلف دنیا آشنا شوید.
۱. Culture Trip
برخی از بهترین مکانهای دنیا حتی در صفحات راهنماهای مشهور جهان هم به چشم نمیخورند اما شاید در یکی از مقالات کالچر تریپ (Culture Trip) حرفی از آن به میان آمده باشد.
این مجلهی اینترنتی که به سبک راهنما است اطلاعات و پیشنهادهای فراوانی را از نویسندگان، عکاسان و فیلمسازهای محلی در اختیار شما قرار میدهد. شما همچنین میتوانید فهرستی از مکانهایی که آرزوی دیدنشان را دارید در این اپلیکیشن بسازید.
۲. TripAdvisor
شهرت این اپلیکیشن بیدلیل نیست. چک کردن تریپ ادوایزر (TripAdvisor) قبل از رزرو هتل، رستوران یا مکانهای دیدنی قطعا ارزشش را دارد. در این اپلیکیشن میتوانید عکسهای دیگران را از مکانهای دیدنی یا رستوران و هتلها مشاهده کنید و با خواندن نظرات بازدیدکنندگان متوجه شوید که آیا مکانی ارزش سفرکردن و صرف هزینه دارد یا خیر.
۳. TravelZoo
تعجبی ندارد که این اپلیکیشن محبوب تا این حد برای رزرو هتل یا سرگرمیها و جاذبههای محلی و همچنین سفرهای روزانه شهرت دارد. با چک کردن تراولزو (TravelZoo) میتوانید از کوپنها و تخفیفهای عالی در نزدیک محل اقامت خود در سفر بهرهمند شوید.
اپلیکیشن ترجمه
حتی اگر بهجایی سفر کردهاید که به زبان شما صحبت میکنند، بازهم مودبانهتر این است که سعی کنید تا حدی به زبان محلیها صحبت کنید. البته گاهی پیش میآید که شما هیچ گزینهی دیگری جز ترجمه ندارید؛ بنابراین این دو اپلیکیشن محبوب را فراموش نکنید.
۱. Google Translate
قطعا باوجود قابلیت هوشمندانهی گوگل ترنسلیت (Google Translate) برای گرفتن عکس از متن مورد نظر و ترجمهی اطلاعات آن نمیتوانید این اپلیکیشن را دوست نداشته باشید.
گوگل ترنسلیت دارای این توانمندی است که حتی در حالت آفلاین از طریق دانلود فایل و همچنین گزینهی گفتاری ترجمه کند؛ با این وجود اگر قادر به گرفتن عکس یا تایپ نیستید، میتوانید به جای آن، کلمات یا سمبلها را بنویسید.
گوگل ترنسلیت همیشه در حال افزودن زبانهای مختلف است و در حال حاضر بیش از ۱۰۰ زبان را برای ترجمهی متنی پوشش میدهد. همچنین با استفاده از این اپلیکیشن میتوانید کلمات و عبارات پرکاربرد را بری خود ذخیره کنید.
۲. Duolingo
دولینگو (Duolingo) احتمالا یکی از اپلیکیشنهایی به شمار میرود که بهتر است قبل از هر سفر خارجی آن را دانلود کنید. این اپلیکیشن رایگان به شما کمک خواهد کرد تا زبانهای مختلف را یاد بگیرید.
با استفاده از چت بات آن میتوانید به تمرین خواندن، نوشتن و مکالمه بپردازید. این بات هوشمند به شما کمک خواهد کرد تا مهارت خود را در زبانهای گوناگون از جمله اسپانیایی، فرانسوی، روسی و ایتالیایی تقویت کنید.
همچنین با پرداخت هزینه و ارتقا دادن این برنامه به دولینگو پلاس میتوانیداز این اپلیکیشن، بدون آگهی تبلیغاتی استفاده کنید.
{{totalCount}} دیدگاه