فرودگاه فرانکفورت، شلوغ ترین فرودگاه در آلمان
- آرزو اعظمی
- 1396/12/21
- 0 دیدگاه
فرودگاه فرانکفورت در آلمان، چهارمین فرودگاه شلوغ در اروپا به حساب می آید و بیش از ۸۰ سال از فعالیت آن می گذرد.
خرید بلیط هواپیما با بهترین قیمت
«فرودگاه فرانکفورت» (Frankfurt Airport)، فرودگاه بینالمللی اصلی پنجمین شهر بزرگ کشور آلمان، یعنی شهر فرانکفورت است. از خطوط هوایی فعال در این فرودگاه میتوان به «لوفتهانزا» و «کوندور فلوگدینست» (Condor Flugdienst) اشاره کرد. این فرودگاه از لحاظ جابهجایی مسافر، شلوغترین فرودگاه در آلمان و از لحاظ پروازهای باری، شلوغترین فرودگاه در اروپا به شمار میرود. فرودگاه فرانکفورت بعد از فرودگاه هیترو در لندن، شارل دوگل در پاریس و اسخیپول در آمستردام توانسته مقام چهارمین فرودگاه پر رفت و آمد در اروپا را به خود اختصاص بدهد.
تاریخچه
این فرودگاه ابتدا در سال ۱۹۳۶ به عنوان فرودگاه تجاری کشور آلمان شروع به کار کرد. چندین سال بعد از جنگ جهانی دوم یعنی در سال ۱۹۵۱، تحریمهای مسافرت هوایی به این کشور برداشته شد و بعد از آن، فرودگاه فرانکفورت توانست روند رو به رشدی را طی کند. بخشهای مختلفی از این فرودگاه را در طول تاریخ گسترش دادند تا ظرفیت جابهجایی مسافران آن را افزایش بدهند. همچنین ۲ ایستگاه قطار نیز برای سهولت در حمل و نقل مسافران ایجاد کرده و ساخت باند چهارم آن را در سال ۲۰۱۱ به پایان رساندند که انتظار میرفت کمترین مزاحمت را از لحاظ سر و صدا بر روی مناطق مسکونی اطرافش داشته باشد و محدودیت پروازهای ساعت ۱۱ شب تا ۵ صبح این فرودگاه را نیز برداشتند. زیرا به این نتیجه رسیدند که فرودگاه بینالمللی بزرگی مانند فرودگاه فرانکفورت باید در طول شب هم به مسافرانش خدمترسانی کند.
امکانات و ترمینال ها
فرودگاه فرانکفورت، ۲ ترمینال مسافربری اصلی دارد که ظرفیت جابهجایی مسافران آن را به ۶۵ میلیون نفر در سال میرسانند. البته این فرودگاه، یک ترمینال فرست کلاس کوچک دیگر را نیز شامل میشود که لوفتهانزا به طور انحصاری از آن استفاده میکند. ترمینال ۱ یا همان ترمینال مرکزی، در مجموع ۱۰۳ گیت، سه طبقه و چندین مرکز خرید ملی و بینالمللی دارد. این ترمینال، از ترمینال ۲ قدیمیتر و بزرگتر است و به چهار کنکورس C، B، A و Z نیز تقسیم میشود. بخش پروازهای ورودی و سیستم الکتریکی حمل و نقل چمدان در طبقهی همکف و بخش پروازهای خروجی و باجههای چک-این در طبقهی بالا قرار گرفتهاند. طبقهی زیر همکف آن نیز یک پارکینگ چند طبقه و ایستگاه راهآهن فرودگاه را دربرمیگیرد. «ایژین ایرلاینز»، «آسترین ایرلاینز» و «سنگاپور ایرلاینز» در شمار خطوط هوایی فعال در این ترمینال به حساب میآیند.
ترمینال ۲ این فرودگاه در سال ۱۹۹۴ شروع به کار کرد و به ۲ کونکورس D و E تقسیم میشود. این بخش درمجموع ۴۲ گیت دارد و هواپیماهای بزرگی همچون ایرباس A380 میتوانند به راحتی در آن فرود بیاید. معمولاً خطوط هوایی «بریتیش ایرویز»، «کاتای پاسیفیک»، «چاینا ایرلاینز» و «دلتا ایرلاینز» بیشتر در این ترمینال متمرکز هستند. ترمینال فرست کلاس آن نیز شامل خدمات پارکیار (ولت پارکینگ)، رستوران و سالن استراحت میشود. همچنین مسافران این ترمینال را با ماشینهای لوکس، به طور مستقیم از ترمینال به سمت هواپیما میبرند. دولت آلمان در سال ۲۰۰۹ تصمیم گرفت تا یک ترمینال ۳ نیز به فرودگاه فرانکفورت و فرودگاه مونیخ اضافه کند تا مسافران بیشتری در آن جابهجا شوند.
دسترسی به مرکز شهر
سیستم حمل و نقل گسترده و متنوعی برای مسافران فرودگاه فرانکفورت وجود دارد. آنها میتوانند از تاکسی، اتوبوس و ایستگاه قطار آن استفاده کنند. برای استفاده از «ایستگاه قطار شهری فرودگاه» باید خودتان را به ترمینال ۲ و کونکورس B برسانید که قطارهایش هر ۱۵ دقیقه به سمت بخشهای مختلفی در شهر حرکت میکنند. «ایستگاه قطار مسیرهای طولانی فرودگاه» در سال ۱۹۹۹ تأسیس شد و به ترمینال ۱ راه دارد. همچنین میتوانید از اتوبوسهای این فرودگاه نیز کمک بگیرید. علاوه بر آن مسافران میتوانند با کمک قطارهای بدون سرنشین یا اتوبوس، بین ترمینالها رفت و آمد کنند. بعد از اتمام ساخت ترمینال ۳، قرار است خط این قطارها را گسترش دهند تا با ۲ ترمینال دیگر و ایستگاه راهآهن این فرودگاه نیز در ارتباط باشد.
{{totalCount}} دیدگاه