دیوار عشق در پاریس و هرچیزی که باید درباره آن بدانید

آرزو اعظمی
  • آرزو اعظمی
  • 1396/11/1
  • 1 دیدگاه
{{selectedRate}}

به نظرتان دیوار عشق در کدام شهر قرار دارد؟ با دقت در اسم آن، احتمالاً اولین جایی که به ذهن شما هم می رسد، رمانتیک ترین شهر جهان یعنی پاریس است.

بنر تورهای نوروزی

حتماً می‌دانید که پاریس، به شهر عشق معروف است و رمانتیک‌ترین شهر دنیا نیز به حساب می‌آید. جاذبه‌های گردشگری بسیار زیبای این شهر، از برج ایفل و موزه لوور گرفته تا خیابان شانزلیزه و کاخ ورسای، همگی از جمله مقاصد گردشگری معروفی هستند که سالانه گردشگران زیادی را به سمت جاهای دیدنی فرانسه می‌کشانند. حالا بیش از 17 سال می‌شود که دیوار دوستت دارم پاریس نیز به لیست جاذبه‌های دیدنی پاریس اضافه شده است و هر مسافر تور فرانسه باید از آن بازدید کند.

البته این دیوار، به هیچ وجه از لحاظ معروفیت به پای مقاصد نام برده شده نمی‌رسد؛ بیشتر، نماد این دیوار و پیامی که می‌رساند باعث شده تا توجه‌ها به سمتش کشیده شود. اما داستان این دیوار چیست؟

تاریخچه دیوار عشق پاریس

دیوار عشق، در سال 2000 ساخته شده و در منطقه‌ی مونمارتر قرار دارد. فرق آن با دیوارهای دیگر این است که طراحان خلاقی داشته که توانستند با ساختن این دیوار، معادلات ذهنی مردم و تصوری که از معنی دیوار داشتند را به هم بریزند. تا قبل از آن، دیوار برای خیلی‌ها نمادی از جداسازی بود؛ تا اینکه یک روز «فردریک بارون» (Fredric Baron) خطاط و «کِلِر کیتو» (Claire Kito) که در نقاشی‌های دیواری تخصص داشت، تصمیم گرفتند دیواری به مساحت 40 متر مربع بسازند که به 612 قطعه کاشی احتیاج داشت تا 311 بار، جمله‌ی «دوستت دارم» را به 250 زبان مختلف بنویسند! بیشتر این زبان‌ها، جزو زبان‌های بزرگ دنیا به شمار می‎روند؛ اما از چندین زبان ناشناخته‌تر نیز استفاده شده است. اگر برایتان سؤال پیش آمده که آیا از زبان فارسی هم استفاده کرده‌اند یا نه، جواب مثبت است. اگر با دقت نگاه کنید، زبان فارسی را هم در عکس زیر پیدا می‌کنید.

دیوار عشق پاریس

مطالب مرتبط

رستوران قایقی بتو پاریزین و تماشای پاریس در یک قاب حقایقی درباره برج ایفل پاریس که نمی دانید مونالیزا؛ نقاشی جادویی لئوناردو داوینچی

این دیوار قرار بود در دنیایی که خشونت و فردگرایی بر آن حاکم است، نماد صلح و عشق باشد و به این منظور، از طراحی مبتکرانه‌ای برای آن استفاده شده که شاید در نگاه اول متوجه آن نشوید. اگر از نزدیک به این دیوار نگاه کنید، می‌توانید چندین نقطه‌ی قرمز رنگ را روی دیوار ببینید. اگر از نماد این دیوار خبر نداشته باشید، این رنگ‌ها را صرفاً به چشم رنگی می‌بینید که برای خالی نبودن عریضه و زیباتر کردن دیوار استفاده شده‌اند. اما در واقع این‌ها همان تکه‌های یک قلب شکسته هستند که با عشق و دوستی در جهان، دوباره می‌توانند در کنار هم قرار بگیرند و یک قلب کامل را تشکیل بدهند. ایده‌ی این دیوار از سال 1992 میلادی به ذهن «فردریک بارون» رسید و از مردم پاریس آن‌قدر سؤال پرسید که توانست 3 دفتر را با «دوستت دارم» هایی پر کند که 1000 بار و به 300 زبان مختلف نوشته شده بود. او توانست این نوشته‌ها را در کتابی با عنوان «کتاب دوستت دارم‌ها» (The Book of I Love Yous) به چاپ برساند که 50 هزار نسخه‌ی آن در پاریس به فروش رفت. ‌

دیوار دوستت دارم در پاریس

احتمالاً برای شما هم پیش آمده که مدت‌ها از جایی عبور می‌کردید، اما آن‌قدر به اطراف بی‌توجه بودید که حتی فکرش را هم نمی‌کردید شاید در مسیر هر روزتان، جای دیدنی هم وجود داشته باشد. این اتفاق برای بعضی از مردم پاریس افتاده بود که خیلی وقت‌ها به پارک کوچکی به نام «میدان ژئان ریکتوس» (Square Jehan Rictus) می‎رفتند؛ غافل از اینکه دیوار عشق در همان نزدیکی قرار دارد و اگر سرشان را بلند می‌کردند و کمی دقیق‌تر می‌شدند، پیامی که این دیوار برایش ساخته شده بود را دریافت می‌کردند. بازدید از دیوار عشق، رایگان است. پس اگر شما هم به پاریس سفر کردید، حتماً سری به این پارک کوچکی که دیوار معروف فرانسه را در خود جای داده بزنید. شاید بهتر باشد وقتی به خانه برگشتید، این بار با نگاهی تازه به اطرافتان نگاه کنید؛ شاید در مسیر شما هم جایی وجود داشته باشد که منتظر است نگاهتان به آن بیفتد تا پیام خالقش را به شما برساند.

دیوار دوستت دارم در پاریس

آرزو اعظمی آرزو اعظمی
{{selectedRate}}
زوریخ، لوگانو

تور سوئیس (زوریخ و لوگانو)

  • 8 روز
  • هتل 4 و 5 ستاره
  • ترکیش
قیمت از
69,900,000
2,190
پاریس

تور فرانسه (پاریس)

  • 8 روز
  • هتل 5 و 4 ستاره
  • ترکیش
قیمت از
49,900,000
1,890
مادرید، بارسلونا

تور اسپانیا (مادرید و بارسلونا)

  • 8 روز
  • هتل 4 و 5 ستاره
  • ترکیش
قیمت از
69,900,000
2,290

بنر بلیط هواپیما ایوار

{{totalCount}} دیدگاه

{{nameError}}
{{emailError}}
{{commentViewData.commentLength - commentMessage.length}} کاراکتر باقی مانده
{{commentMessageError}}
{{responseMessage.text}}