فرود ۴ فروند هواپیمای ای تی آر خریداری شده در تهران
- تیم ایوار
- 1396/2/26
- 0 دیدگاه
قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در امور بین الملل از ورود ۴ فروند هواپیمای ای تی آر خریداری شده به فرودگاه مهرآباد تهران خبر داد و گفت : هر ۴ هواپیما فردا در فرودگاه مهر آباد تهران به زمین می نشیند.
خرید بلیط هواپیما با بهترین قیمت
با احتساب هواپیماهای قبلی تحویل داده شده به ایران، با ورود این ۴ فروند هواپیما تعداد هواپیماهای غربی تحویل داده شده به جمهوری اسلامی ایران از بعد از برجام به ۷ فروند می رسد. همچنین شرکت ایران ایر تعداد ۲۰ فروند هواپیما سفارش داده است که با سرمایه گذاری مشترک میان ایرباس و شرکت هواپیمایی «لئوناردو» ایتالیا ساخته خواهند شد. ارزش هر هواپیمای ۷۰ صندلی ای تی آر ۶۰۰-۷۲ بر اساس فهرست قیمت ها ۲۶.۸ میلیون دلار است و ایران ایر انتظار دارد تا سال ۲۰۱۸ میلادی تعداد ۱۶ هواپیمای باقیمانده آی تی ار را تحویل بگیرد. این ۴ هواپیما در مسیرهای منطقه ای ایران مورد استفاده قرار خواهند گرفت.
درباره هواپیمای ای تی آر
ای تی آر (ATR) یکی از بزرگترین شرکتهای سازنده هواپیماهای مسافربری میان برد است. نخستین هواپیمای ATR72-600 در سال ۲۰۱۰ تحویل مشتری شد و منطبق با آخرین تکنولوژی و جدیدترین سیستم های رفاهی و ایمنی در صنعت هواپیمایی جهان است. مدل سفارش شده توسط ایران قادر است ۷۰ نفر را تا مسافت ۱۵۲۸ کیلومتر جا به جا کند و به خاطر استفاده از موتورهای ملخی بسیار کم مصرف، ایمن و پیشرفته هزینههای عملیاتی آن به شدت پایین و مقرون به صرفه است. این هواپیما قادر است در تمام شرایط جوی پرواز کند و به دلیل مجهز بودن کابین خلبان به نمایشگرهای بسیار پیشرفته امکان فرود در سخت ترین شرایط جوی را فراهم می سازد. این مدل و مدلهای قبلی سالیان زیادی است که در کشورهای مختلف دنیا از آمریکا و قلب اروپا تا خاور دور مورد استفاده شرکتهای مختلف و پرآوازه قرار میگیرد.
مطالب مرتبط
بهترین ایرلاین های دنیا در سال ۲۰۲۴ کدامند؟ جعبه سیاه هواپیما، شاهد خاموش و رازگشای حوادث هوایی ترمینال های فرودگاه مهرآباد، صفر تا صد امکانات و پروازهالزوم توجه به قابلیت پرواز در هر شرایط جوی با توجه به چهار فصل بودن کشورمان حقیقتی غیرقابل انکار است که شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، با درنظر گرفتن تمام پارامترهای فنی، اقتصادی و صنعتی بهترین انتخاب را داشته و هواپیمایی را انتخاب کرده برخلاف رقبایی همچون Dash8 و آنتونوف ۱۴۰ سالیان سال پروازهای ایمن و کم خطری را برای هم میهنانمان در سایر شرکت های هواپیمایی فراهم کرده است. کابین خلبان این هواپیما از نوع شیشه ای (Glass Cockpit) است و از نظر فنی و امکانات نمایشگرها، سیستمهای الکتریکی و ... شباهتهایی با هواپیمای پیشرفته ایرباس A350 دارد که با توجه به سفارش ۱۶ فروندی از این مدل توسط هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، این مسئله یک مزیت است و باعث راحتی خدمه پروازی میشود.
در نگاه اول و به دلیل تصور غلطی که در کشور ما در مورد هواپیماهای ملخی وجود دارد، ممکن است اینطور به نظر برسد که هواپیماهای ملخی قدیمی بوده و از ایمنی پایینی برخوردار است در حالی که عکس این مسئله صادق است. موتورهای ملخی که در این هواپیما به کار گرفته شده اند توسط شرکت پرآوازه کانادایی پرت اند ویتنی (Pratt and Whitney) ساخته شدند و از نوع PW127M است. محصولات این شرکت بزرگ سالیان دراز است در این کره پهناور مشغول فعالیت بوده و به خوبی از پس هر امتحانی در هر شرایط جوی ای بر آمدهاند. این موتورها میتواند قدرتی معادل ۲۷۵۰ اسب بخار تولید کنند و در زمره بهترین، کارآمدترین، اقتصادیترین و ایمنترین موتورهای ملخی است. با توجه به خوشنام بودن و مقرون به صرفه بودن نسبت به سایر رقبا این هواپیما بازارهای جهانی را در اختیار دارد.
{{totalCount}} دیدگاه