میدان کاتالونیا، شلوغ‌ ترین میدان بارسلونا

صبا صفری
  • صبا صفری
  • 1395/12/7
  • 0 دیدگاه
{{selectedRate}}

میدان کاتالونیا یک میدان بزرگ با ساختمان های مهم تاریخی بوده و شلوغ ترین میدان بارسلونا محسوب می شود. این میدان بین شهر قدیمی و منطقه قرن نوزدهمی اِیْسامبله (Eixample) قرار دارد.

بنر تورهای نوروزی

خیابان‌های بسیار معروف بارسلونا، یعنی رامبلا، یک گردشگاه وسیع در محله قدیمی شهر و پسیج د گراسیا (Passeig de Gràcia)، نمایشی از معماری مدرن در ایشامبله، از میدان کاتالونیا آغاز می‌شوند. با وجود اینکه میدان، بسیار بزرگ و وسیع می‌باشد اما مدام پر از جمعیت مردمی است که در ۹ خیابان حول آن در حال رفت و آمد هستند. تا اواسط قرن نوزدهم، میدان کاتالونیا تنها یک منطقه حومه‌ای، خارج از دیوارهای شهر بود. در سال ۱۸۵۸ حکومت مرکزی مادرید بالاخره اجازه فروریختن دیوار‌های دفاعی را داد. در ادامه این حکم، مجوز ساخت و ساز بیرون دیوارها نیز صادر شد که باعث شکل‌گیری رقابت عمومی برای طراحی یک منطقه جدید می‌شد. اگر با تور اسپانیا راهی شهر مادرید شدید، برای درک بهتر شهر، اول باید میدان کاتالونیا را بشناسید.

نقشه اصلی اِیسامبله

مقام اول این رقابت‌ها به طراحی فردی به نام «روویرا ای تریاس» (Rovira i Trias) تعلق گرفت که شامل نقشه‌ای با خیابان‌های منشعب شده از محله تاریخی باری‌گوتیک بود؛ اما در نهایت حکومت مرکزی طراحی مدرن‌تری با یک نقشه شطرنجی را انتخاب کرد که متعلق به «ایلدِفونس سِردا» (Ildefons Cerdà) بود. منطقه جدید ایسامبله بر اساس نقشه سردا طراحی شد. البته دولت بارسلونا با این طرح به علت عدم یکپارچگی بین منطقه قدیمی و جدید مخالف بود. آن‌ها طرح روویرا را حمایت می‌کردند که گردشگاهی عریض منتهی به یک میدان را نشان می‌داد. از طرف دیگر نقشه سردا شامل توسعه خیابان رامبلا به سمت میدان بزرگی بود که در «پسی د گارسیا» ساخته می‌شد.

میدان کاتالونیا بارسلونا

طراحی نهایی

در نهایت دولت مرکزی و محلی بر سر نقشه دیگری توافق کردند. این طراحی جدید توسط معماری به نام «پوجی کادافال» (Puig i Cadafalch) که بیشتر به خاطر ساختمان مدرن «کاسا دلِس پونکسِس» (Casa de les Punxes) شهرت دارد پیشنهاد شده بود. میدان بزرگ امروزی حاصل طرح وی بود که در بین سال‌های ۱۹۲۵ و ۱۹۲۷ ساخته شد. در نهایت میدان کاتالونیا نه تنها با تمام عناصر همسایه‌اش یکپارچه و هماهنگ شد که زیبایی خاص و جذابی نیز با توجه به اندازه‌اش به نمایش می‌گذاشت. نیمکت‌های مرکز بیضی شکل میدان برای تماشای مردم ایده‌آل هستند. یک ردیف درخت دور این محوطه را پوشانده است و آن را در برابر خیابان‌هایی با ترافیک سنگین محافظت می‌کند. در سمت شمالی تعدادی آب‌نمای مدور وجود دارند که شب‌ها نورپردازی شده و نمای فوق‌العاده‌ای را ایجاد می‌کنند.

میدان کاتالونیا بارسلونا

یادمان فرانسِسک ماسیا

دور محوطه سنگفرش مرکزی تعداد زیادی مجسمه قرار داده شده است. معروف‌ترینِ این مجسمه‌ها یادمان فرانسسک ماسیا (Francesc Macià) می‌باشد که به احترام رئیس سابق دولت کاتالونیایی ساخته شد. این تندیس در سال ۱۹۹۱ توسط «جوزپ سوبیراکس» (Josep Subirachs)، مجسمه‌سازی که به روی ورودی ساگرادا فامیلیا کار می‌کرد خلق گردید. یکی دیگر از مجسمه‌های قابل توجه، تندیسی برجسته از پیکره زنی نشسته، اثر جوزپ کلارا است. نام این مجسمه (لا دِسا - La Deessa) که در وسط حوضچه آب قرار گرفته «الهه» یا «معما» بوده و یک کپی متعلق به سال ۱۹۸۲ می‌باشد.

میدان کاتالونیا بارسلونا

اِل کورته اینگلِس

در سمت شرقی این مکان دیدنی اسپانیا، دیپارتمنت استور معروفی به نام ال کورته اینگلس (El Corte Inglés) قرار دارد. شعب این فروشگاه را می‌توان در سرتاسر اسپانیا پیدا کرد. در اینجا دسته بندی وسیعی از کالاهایی مانند مواد غذایی گرفته تا وسایل باغبانی و لوازم الکترونیکی را می‌توانید ببینید. اگر به دنبال نماهای شگفت‌انگیز از بالای میدان هستید به کافه‌تریای طبقه نهم بروید. 

میدان کاتالونیا به عنوان قطب حمل و نقل عمومی شهر عمل می‌کند. در پایین میدان، تقاطع اصلی مترو یعنی خط سوم مترو و خط راه‌آهن شهری قرار دارد. بسیاری از اتوبوس‌های شهری و اتوبوس‌های گردشگری در این نقطه از میدان توقف می‌کنند.

میدان کاتالونیا بارسلونا

صبا صفری صبا صفری
{{selectedRate}}
زوریخ، لوگانو

تور سوئیس (زوریخ و لوگانو)

  • 8 روز
  • هتل 4 و 5 ستاره
  • ترکیش
قیمت از
69,900,000
2,190
پاریس

تور فرانسه (پاریس)

  • 8 روز
  • هتل 5 و 4 ستاره
قیمت از
49,900,000
1,890
مادرید، بارسلونا

تور اسپانیا (مادرید و بارسلونا)

  • 8 روز
  • هتل 4 و 5 ستاره
  • ترکیش
قیمت از
69,900,000
2,290

بنر بلیط هواپیما ایوار

{{totalCount}} دیدگاه

{{nameError}}
{{emailError}}
{{commentViewData.commentLength - commentMessage.length}} کاراکتر باقی مانده
{{commentMessageError}}
{{responseMessage.text}}