بناهای تاریخی که باید در بیرمنگام ببینید
- نیلوفر عباسیان
- 1396/10/9
- 0 دیدگاه
هر سال به تعداد بازدیدکنندگان بیرمنگام در انگلیس، افزوده میشود؛ چرا که دیدنیهای این شهر شامل بناهای تاریخی، بناهای مدرن، کانالهای آب، رستوران ها و غیره پرشمار است.
بیرمنگام قرنهاست که از شهرهای مهم و تأثیرگذار در انگلیس بوده و ساختار امروزی آن بازماندهای از قرن ۱۸، ۱۹ و ۲۰ محسوب میشود. علاوه بر ساختمانهای نسبتاً جدید مشهور در شهر بیرمنگام مانند «کتابخانه بیرمنگام» و «گرند سنترال» (Grand Central)، این شهر بناهای تاریخی تحسین برانگیز زیادی هم دارد که در این مطلب با آنها آشنا میشوید.
۱. خانه شورای شهر بیرمنگام
«بنای شورای شهر بیرمنگام» (Birmingham City Council House) در دستهی دوم بناهای فهرستی قرار دارد و یکی از بزرگترین ساختمانهای شهر است. ورودی آن از سمت میدان «چمبرلین» (Chamberlain)، میزبان «موزه و گالری هنری بیرمنگام» بوده و از سمت «میدان ویکتوریا» بالکنی وجود دارد که جشن پیروزیهای ورزشی محلی در آن جا برگزار میشود؛ مردم در زیر آن جمع شده و شادمانی میکنند.
۲. ایستگاه راه آهن خیابان کرزن
ایستگاه خیابان «کرزن» (Curzon) در سمت شرقی شهر قرار دارد و امروزه دیگر از آن استفاده نمیشود. این بنا تا سال ۱۹۶۶ میلادی برای قطارهای مسافربری و باربری مورد استفاده قرار میگرفت. گفته میشود این بنای خیرهکننده، بنیان ایستگاه دیگر خط «اچاسدو» (HS2) با هفت سکو خواهد بود که برای سال ۲۰۲۶ برنامهریزی شده است.
۳. ایستگاه راه آهن خیابان مور
خیابان «مور» (Moor) از بناهای مربوط به اوایل قرن بیستم و یکی از سه ایستگاههای قطار فعال در مرکز شهر است. در اواخر دوره ۱۹۸۰ میلادی ایستگاه پایانی اصلی بسته شد و پایانه جدید بعد از آن تأسیس شد. اما مردم درخواست استفاده از پایانه قبلی را داشتند. در نتیجه ساختمان اصلی در سال ۲۰۰۲ به همان سبک سالهای ۱۹۳۰ میلادی بازگشایی شد. این ایستگاه امروزه اغلب در حوزهی شهری خدمات ارائه میدهد و البته پل ارتباطی مهمی بین بیرمنگام و لندن هم هست.
۴. تالار اصلی متدیست
«تالار اصلی متدیست» (Methodist Central Hall)، از برجستهترین بناهای بیرمنگام شناخته میشود. این بنا با برج با ابهت و با آجرهای قرمز رنگش، در انتهای شمالی خیابان «کورپوریشن» (Corporation) قرار دارد. تالار اصلی ساختمان ۲۰۰۰ صندلی ظرفیت دارد و جلوی آن، از سمت خیابان را فروشگاهها احاطه کردهاند. امروزه گروههای موسیقی و دیجیها در این تالار برنامه برگزار میکنند.
۵. موزه تالار بلیکسلی
«موزه تالار بلیکسلی» (Blakesley Hall Museum) با سبک معماری تودور و چارچوبهای الواری، در نزدیکی «یاردلی» (Yardley) از سال ۱۵۹۰ میلادی باقی مانده است. موزهی درون آن امروزه مجموعهای از اشیای قرن هفدهم را در خود دارد و باغی هم برای دیدن حیات وحش فوقالعاده کنار آن میبینید. البته بسیاری از مصنوعات اصلی را بعد از این که دیوارهای موزه در بمباران تخریب شد، میان همان دیوارها کشف کردند.
۶. کلیسا جامع سن فیلیپس
«کلیسای جامع سن فیلیپس» (St Philip’s Cathedral) در ابتدا در سال ۱۷۱۵ میلادی به عنوان یک کلیسای «پریش» (Parish) ساخته شد و بعدتر در سال ۱۹۰۵ میلادی، یعنی کمی بعد از اینکه بیرمنگام را به عنوان شهر شناختند، به کلیسای جامع تبدیل شد. این کلیسای جامع کوچک در خیابان «کولمور رو» (Colmore Row) در مرکز شهر قرار دارد و جزو دستهی اول بناهای فهرستی محسوب میشود.
۷. دادگاه های ویکتوریا
یکی دیگر از نمونههای تحسین برانگیز با آجرنمای قرمز در بیرمنگام، «دادگاههای ویکتوریا» (Victoria Law Courts) که زیبایی و معماری خیرهکنندهای دارد. این بنا در سال ۱۸۹۱ میلادی بازگشایی شد و در دستهی اول لیست بناهای فهرستی قرار دارد. همچنین امروزه جلسات قصایی شهر در آن دایر میشود.
۸. گرند هتل
سازهی نفیس دیگر در بیرمنگام، «گرند هتل» (The Grand Hotel) بوده که به طور خلاصه به آن «گرند» هم میگویند. این بنا به سبک رنسانس فرانسوی در سال ۱۸۷۹ میلادی ساخته شد و امروزه با بازسازیهای انجام شده در سال ۲۰۰۲، دوباره به یک هتل قابل استفادهی بسیار خوب تبدیل گشت. گرند هتل معمولاً یکی از تحسین برانگیزترین ساختمانهای بیرمنگام به شمار میآید.
۹. سازه پروت
«سازه پروت» (Perrott’s Folly) به ارتفاع ۲۹ متر در سال ۱۷۵۸ میلادی در «روتن پارک» (Rotton Park) ساخته شد. گفته میشود که «جی.آر.آر تالکین» (J.R.R. Tolkien) برای توصیف و خلق برجهای موجود در آثارش از این سازه الهام گرفته است.
۱۰. تالار شهرداری بیرمنگام
یکی از مهمترین بناهای بیرمنگام، «تالار شهرداری» (Town Hall) در میدان ویکتوریا بوده که در سال ۱۸۳۴ میلادی ساخته شد و در سالهای ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۸ تحت بازسازی قرار گرفت. این ساختمان با شکلی شبیه به معبد و ستونهای چشمگیرش، میزبان برنامههای زندهی زیادی است.
۱۱. سلی مانور
«سلی مانور» (Selly Manor)، از قدیمیترین ساختمانهای بیرمنگام، از قرن چهاردهم برجای مانده است. «جرج کدبری» (George Cadbury) شکلاتساز مشهور، از تخریب آن جلوگیری و آن را چند بخش کرد و در نزدیکی کارخانهی خود دوباره ساخت تا خانه روستایی او باشد. این بنا به سبک تودور هنوز در همان مکان پابرجا است و گردشگران بسیاری را به خود جذب میکند.
۱۲. ساختمان های پشت به پشت
ساختمانهای «پشت به پشت» (Back to Backs) بیرمنگام امروزه تبدیل به موزهی «اعتماد ملی» (National Trust) شدهاند و آخرین بازماندههای این سبک معماری در شهر هستند. بازدیدکنندگان میتوانند با رزرو یک تور راهنما در هنگام بازدید از این بنا راه پلههای اصلی، دودکش و حیاط را ببینند که به نیمهی قرن نوزدهم برمیگردد.
{{totalCount}} دیدگاه